Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

N. N.

31. 08. 2024. 20:24 >> 20:24
Čitaj mi:

PREMIJER LIGA (3. KOLO)

Haland 70 od 69, Siti sam na čelu

Bio je Erling Haland u krizi prošle sezone, gol-mašina se malo usporila, ali je poslije ljetnjeg odmora Norvežanin opet strah i trepet za odbrane.

Pogodio je na gostovanju Čelsiju na startu Premijer lige, potom upisao het-trik protiv Ipsviča, a to je ponovio večeras u pobjedi na gostovanju Vest Hemu (3:1).

Haland je tako došao do nestvarne brojke od 70 pogodaka na 69 utakmica u Premijer ligi!

Prvi gol je postigao u 10. minutu nakon asistencije Bernarda Silve, a u 30. sjajnim šutem donio novo vođstvo, tj. poništio autogol Rubena Dijaša iz 19. minuta.

Već tada je izjednačio broj utakmica i golova u najjačoj ligi na svijetu, a dodatno je učinak popravio u 83. minutu, kada je izbjegao ofsajd zamku nakon pasa Mateuša Nuneša i "bocnuo" loptu preko nemoćnog Alfonsa Areola.

Siti se ovom pobjedom osamio na 1. mjestu sa devet bodova, dva više od Arsenala i Brajtona, koji su danas remizirali (1:1). Mogao bi da ga dostigne Liverpul, koji sjutra gostuje Mančester junajtedu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније