Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

L.V.

31. 08. 2024. 08:13 >> 08:13

US Open

Đoković: Čestitke Popirinu, moja najgora gren slem sezona u karijeri

Novak Đoković je završio svoj nastup u trećem kolu US opena nakon što je od njega bio bolji Aleksei Popirin, austraijski teniser 3:1 u setovima.

Prvi put od 2017. godine kada je imao velikih problema sa povredama da srpski teniser ne osviji barem jedan kalendarski gren slem.

Polufinale Australijan opena, četvrtfinale na Rolan Garosu, gdje je morao da se povuče zbog povrede, finale Vimbldona i treće kolo US opena.

Đoković je osvojio Olimpijske igre u Parizu, jedini trofej koji mu je falio u karijeri.

"Imao sam osjećaj da na Rolan Garosu mogu da osvojim titulu, ali sam se tu povrijedio. Finale Vimbldona je najveći uspjeh. Rezultatski najslabija sezona u posljednjih 15 godina, tako se i osjećam, ali tako je kako je. Olimpijske igre jesu bile najveći cilj, tu sam odigrao najbolje. Ako je takva godina da se osvoji samo to zlato, prihvatam, čekao sam ga cio život", kazao je on nakon meča sa Popirinom.

Svog rivala je pohvalio, dok je bio strog prema svojoj igri sinoć.

„Čestitke njemu i njegovom timu, odigrao je bolje i zasluženo je pobijedio. S moje strane, kako sam se osjećao i igrao od starta ovog turnira, i treće kolo je uspjeh. Ubjedljivo najgori servis ikada, na ovako brzoj podlozi bez servisa, ne može se pobijediti, pogotovo protiv momka koji je u formi kao što je Aleksej. Užasan meč za mene“, kazao je Đoković.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније