Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

N.N.

31. 08. 2024. 14:43 >> 14:43
Čitaj mi:

RASPORED

Finale iz 2023. derbi 1. kola Lige šampiona

Nova sezone Lige šampiona kreće 17. septembra iz Torina i Berna, gdje će se od 18.45 časova igrati utakmice Juventus - PSV, odnosno Jang bojs - Aston Vila.

Možda u istoriju novog formata elitnog takmičenja uđe i crnogorski reprezentativac Vasilije Adžić, koji bi mogao da zaigra protiv "filipsovaca" ako se oporavi od povrede.

Derbi 1. kola je finala iz 2023. godine, u kojem Mančester siti dočekuje Inter 18. septembra od 21 čas na "Etihadu".

Osim što je novi format, sa 36 umjesto 32 ekipe koje nisu podijeljene u grupe, već će svi da sabiraju bodove za istu tabelu, novitet je i to što će se utakmice neće igrati samo utorkom i srijedom, već i četvrtkom, koji je do sada bio rezervisan za Ligu Evrope i Ligu konferencija.

Crvena zvezda će baš u četvrtak dočekati Benfiku, a zagrebački Dinamo 48 sati ranije gostuje Bajernu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније