Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

L.V.

31. 08. 2024. 08:34 >> 08:34
Čitaj mi:

US OPEN

Popirin: Nevjerovatan osjećaj, dobio sam najboljeg svih vremena

Australijanac Aleksej Popirin napravio je najveći podvig u svojoj karijeri time što je izbacio Novaka Đokovića u trećem kolu US opena.

Interesantno je da ove godine odlukom žrijeba već dva puta igrao na gren slemovima sa Đokovićem (poražen na Australijan openu i Vimbldonu), i ispostavilo se da je treći put bio onaj pravi za njega.

Odlično je odigrao, pokazao smirenost u najbitnijim trenucima i na kraju zasluženo slavio.

"Konačno sam probio i tu granicu. Nevjerovatan je osjećaj što sam to uradio protiv najboljeg igrača svih vremena.Iskreno ne znam šta da kažem. Možda sam ovaj put imao malo više sreće. Bilo je šansi i u Australiji i na Vibmldonu. Tada ih nisam iskoristio, sada jesam i to je to“, kazao je Popirin.

Njega sada čeka duel protiv Tijafoa.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније