Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

D.B.

05. 06. 2024. 09:17 >> 09:19
Čitaj mi:

reagovanje

FK Otrant: Nesportsko ponašanje domaćeg tima i organizatora utakmice ostavilo gorak utisak

Fudbaleri Otranta novi su prvoligaši, upisali su remi protiv ekipe Mladosti 2:2 u revanš meču baraža za popunu 1. CFL. U prvom meču Otrant je slavio 1:0.

Kluba sa krajnjeg juga Crne Gore, izdali su saopštenje u kojem navode da je bilo  propusta u organizaciji ali i nesportskog ponašanje domaćeg tima.  Dopis prenosimo integralno: 

"Na utakmici Mladost DG - Otrant Olympic-Ulcinj, prisustvovali smo zaista fantastičnoj sportskom spektaklu u Podgorici. Iako je bilo očiglednog povlađivanja domaćem timu od strane sudija, posebnu pažnju privukla je grupa kvalitetnih navijača iz Ulcinja. Bez obzira na političke i socijalne razlike, ovi navijači su stajali zajedno, jedinstveni u podršci svom timu, dajući sve od sebe u ovoj utakmici koju su zaista uzeli srcu".

"Pored navedenog, nesportsko ponašanje domaćeg tima i organizatora utakmice stvorilo je do sada neviđenu atmosferu.Gašenjem svetala na stadionu i onemogućavanjem navijačima Otrant Olympic-a da napuste teren u dogledno vrijeme, situacija je dodatno eskalirala negativnim utiscima. Ovakvi krajnje neočekivani postupci domaćina narušavaju sportski duh i ostavljaju negativan utisak na sve učesnike i posmatrače predmetne utakmice".

"Posebno negativan utisak ostavila je prazna tribina sa koje se snimao događaj, dok su navijači Otrant Olympic-a Ulcinj bili primorani da sjede po stepenicama, zbog nedostatka mjesta u prostoru koji su "obezbjedili" organizatori. Ovakva organizacija utakmice dodatno je narušila iskustvo gledalaca i ostavila gorak ukus svim prisutnima".

"Međutim, najveći utisak ipak je ostavio plasman Otrant Olympic-a Ulcinj u Prvu crnogorsku ligu. Navijači su slavili cijelim putem do Ulcinja pa do ranih jutarnjih časova, dočekani zvižducima i ushićenjem sugrađana koji su im se pridružili u slavlju sa igračima i trenerom Otrant-Olympic-a-Ulcinj uprkos njihovom dolasku u Ulcinj u "sitne sate". Oduševljenje nisu mogli da prikriju, a proslava je dostigla vrhunac bakljadom na "Ploči" u Ulcinju. Ovaj uspjeh je obilježio večer i donio radost čitavom gradu".

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније