Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

D.B.

05. 06. 2024. 10:36 >> 13:09
Čitaj mi:

reakcije nakon meča

Vukićević: Ovo je možda i najljepši rezultat koji sam napravio u karijeri

Ispisana je istorija, Otrant je u 1. CFL!

Momci Dejana Vukičevića od naredne godine biće prvoligaši, pošto su juče remizirali sa ekipom Mladosti 2:2, u prvom meču Otrant je bio bolji 1:0.

Mladost se držala jako do kraja, ali nisu uspjeli da dođu do gola koji bi donio penal seriju na DG Areni, pa će tako od naredne sezone igrati u drugoj ligi.

" Nije bio lak zadatak, vjerovali smo, napravili strategiju, imali podršku ljudi iz opštine, velika je stvar kada imate takvu podršku. Ovo je možda i najljepši rezultat koji sam napravio u karijeri, možda je nekom iznenađenje što sam u Ulcinju, ovo je momenat sa puno emocija. Mislim da će sve prvoligaške ekipe uživati na gostovanju Ulcinju. Hvala svim navijačima koji su došli da nas bodre. Drago mi je zbog grada Ulcinja, ovo je istorija, ponosan sam zaista", rekao je trener FK Otranta Dejan Vukićević.

 "Hvala prije svega navijačima, mnogo šansi iz kontre nismo iskoristili, ali najbitniji je uspjeh".

 To je sve što je uspio da kaže Rudović jer su se svijetla ugasila. Da li namjerno ili ne, to je sada najmanje važno. 

Ispisana je istorija, Otrant je u 1. CFL!

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније