Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

N.R.

12. 05. 2024. 22:15 >> 22:49

BUNDESLIGA

Leverkuzen nastavio niz, 50 utakmica bez poraza

Fudbaleri Bajera iz Leverkuzena nastavili su da nižu pobjede, slavili su protiv Bohuma 5:0, u 33. kola Bundeslige i popravili rekordan niz od 50 utakmica bez poraza u svim takmičenjima.

Bohum je od 15. minuta igrao sa desetoricom, pošto je crveni karton dobio Feliks Paslak.

Šampion Njemačke poveo je u 41. minutu golom Patrika Šika. Prednost je udvostručio Viktor Bonifes u drugom minutu nadoknade prvog poluvremena iz jedanaesterca.

Treći gol postigao je Amin Adli u 76. minutu, strijelac za 4:0 bio je Josip Stanišić u 86. minutu, a konačan rezultat postavio je Alehandro Grimaldo u trećem minutu nadoknade vremena.

Ekipa iz Leverkuzena je ove sezone oborila rekord po broju utakmica bez poraza, nanizala je 50 u svim takmičenjima.

Bajer je prvi put u klupskoj istoriji osvojio šampionsku titulu i prvi je na tabeli sa 87 bodova.

Bohum je pretrpio 14. poraz i ima 33 boda na 14. mjestu na tabeli, tri boda više od Union Berlina na 16. mjestu koje vodi u baraž za opstanak.

Ranije danas Hofenhajm je pobijedio Darmštat 6:0, dok je Bajern u Minhenu slavio protiv Volfsburga 2:0.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније