Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

N.R.

06. 05. 2024. 16:09 >> 16:09

NOVI PRVAK ŠPANIJE

Gospodski potez Reala koji govori o veličini kluba

Real Madrid je još jednom pokazao o kakvom se klubu radi – novi prvak Španije neće da diže trofej pred timom koji ispada uz lige.

Fudbalski savez Španije planirao je da se uručenje trofeja novom prvaku Španije, Realu obavi pred utakmicu koju Anćelotijev tim igra u subotu, međutim to se neće desiti.

Razlog je taj što Real ne želi da primi pehar pred očima ekipe Granade koja će istog dana vrlo vjerovatno matematićki biti eliminisana iz lige.

Planirano je da pehar bude uručen gostima prije početka meča ili čak i nakon utakmice, što je scenario koji tek ne žele Madriđani, jer iz poštovanja prema rivalu ne žele da slave dok svi oko njih tuguju.

Granada četiri runde prije kraja ima 11 bodova manje od prvog tima "iznad crte" Majorke.

Madriđani neće tog dana slaviti ni na svom stadionu po povratku, već će proslava biti organizovana u Gradskoj kući, pred kojom će se okupiti navijači.

Tim Karla Anćelotija je u prethodnoj rundi obezbedio 36. titulu prvaka države.

U srijedu ga očekuje revanš polufinala Lige šampiona protiv Bajerna (prvi meč 2:2).

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније