Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ostali sportovi

S.V.

18. 05. 2024. 10:46 >> 10:45
1
Čitaj mi:

NA JOŠ GODINU

Tanja Bokan produžila ugovor sa Al Ahlijem

Nekadašnja crnogorska reprezentativka Tanja Bokan produžila je ugovor sa egipatskim Al Ahlijem na još jednu godinu.

Ona je ove sezone osvojila duplu krunu sa tom ekipom. U oba finala bila je najkorisnija igračica utakmice.

"Prije svega nisam planirala da produžim ugovor, jer se tokom karijere nisam zadržavala u klubovima preko jedne sezone. Uživala sam, međutim, ovdje, iako je početak bio težak. Lako sam se uklopila. Pregovarali smo oko dva mjeseca oko novog ugovora, ali odluku sam ostavila za kraj sezone. Ovjde mi je lijepo, srećna sam zbog produžetka saradnje", kazala je Bokan.

Tokom karijere nastupala je za Herceg Novi, njemački Potsdam, poljski Bidogošć, filipinski Krosovers, mađarsku Bekeščabu, italijanske Pezaro i Soverato, kineski Žežang, Džakartu iz Indonezije, Hisamicu iz Japana, francuski Miluz i Kan, Spartak iz Subotice, te Luki Bar u kojoj je započela karijeru.

Bokan se a od nacionalnog tima oprostila 2022. godine..

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније