Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

S.V.

19. 05. 2024. 10:34 >> 10:33

POČELI PREGOVORI

Bešiktaš nudi Murinju 10 miliona eura godišnje

Portugalski stručnjak, Žoze Murinjo na meti je Bešiktaša, prenose tamošnji mediji. Predsednik istanbulskog tima, Husen Jucel kazao je da su pregovori počeli i da je Portugalac zainteresovan za ovaj posao.

"Murinjo i ja smo se sastali prije mjesec dana u Istanbulu i iznio sam mu ideju za budućnost kluba i kakve su nam ambicije u narednim godinama. On je rekao da mu se te ideje sviđaju i zatražio je da dobije određeno vrijeme za razmišljanje", rekao je Jicel.

On je otkrio detalje pregovora...

"Njegova cijena je između osam i 10 miliona eura godišnje i tu finasisjku konstrukciju ću uspjeti da zatvorim, prije svega zahvaljjujući sponzorima. On je fenomenalan trener i zaslužuje da bude dio našeg kluba. Ukoliko, ipak, ne bude želio da prihvati našu ponudu, onda ćemo morati da pronađemo drugo rješenje, a budite uvjereni da će i ono biti u rangu Portugalca."

Murinjo je početkom godine dobio otkaz u Romi, a prethodnih nedjelja povezivan i sa drugim istanbulskim klubom, Fenerbahčeom.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније