Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ostali sportovi

19. 05. 2024. 09:26 >> 09:44
1
Čitaj mi:

Usik: Veliki dan za mene, spreman sam za revanš; Fjuri: Vjerujem da sam pobijedio

Ukrajinac, Aleksander Usik postao prvi bokser još od 1999. godine i Lenoksa Luisa, kojem je pošlo za rukom da ujedini titule u sve četiri svjetske federacije, pošto je prethodne noći savladao britanskog borca Tajsona Fjurija na poena nakon 12 rundi..

Ukrajinac sada u svom vlasništvu ima sve velike titule današnjice – pojaseve u verzijama WBA, WBC, IBF, WBO.

"Tata, jesi li vidio? Uspjeli smo! Hvala mom timu. Ovo je bila velika prilika za mene, moju porodicu i zemlju. Ovo je veliki dan. "Ovo sam planirao godinama. Da budem precizan, od 2008. Uspio sam da ostvarim pobjedu i zaista sam srećan, ali i umoran. Da, naravno da sam spreman za revanš. ", rekao je Usik nakon meča u Rijadu.

Na drugoj strani, Fjuri je razumljivo bio jako razočaran.

"Vjerujem da sam pobijedio u borbi. Vjerujem da je pobijedio u nekoliko rundi, ali ja sam osvojio većinu. Bila je to jedna od najluđih odluka u boksu. Vratiću se. Dobri mali čovjek je donio odluku", počeo je Fjuri.

Dvojica arbitara su bodovali za Usika (114-113 i 115-112), a jedan za Fjurija (114-113).

"Neću da sjedim i plačem i pravdam se. Ponovo ćemo se pokrenuti u oktobru", poručio je Fjuri.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније