Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ostali sportovi

S.V.

19. 05. 2024. 09:59 >> 09:59

CEV SREBRNA LIGA

Odbojkašice protiv Gruzije jure drugu pobjedu (TVCG2)

Ženska seniorska reprezentacija igra danas sa Gruzijom u Podgorici, meč drugog kola CEV Srebrne lige. Prenos je na TVCG 2 od 18 časova.

Crnogorske odbojkašice pobjedom su u petak otvorile novu sezonu, pošto su u premijernom meču prvog turnira dominantno 3:0 savladale Farska Ostrva.

U drugom kolu, Gruzija je bila ubjedljiva protiv Farskih ostrva 3:0.

Nakon prvog turnira, 24. maja seniorke putuju za Portugal gdje ih očekuju utakmice protiv domaćina i selekcije Islanda 25. i 26. maja.

Treći turnir prvobitno je bio planiran od 31. maja do 2. juna u Bosni i Hercegovini, međutim nakon što je selekcija domaćina otkazala učešće u CEV Srebrnoj ligi, sve utakmice sa njom računaće se službenim rezultatom u korist protivnika.

Četvrtog vikenda naše odbojkašice biće slobodne, kao i Portugal, Mađarska, Letonija, Gruzija, Island i Luksemburg.

Dvije najbolje reprezentacije nakon četiri odigrana turnira igraće dvomeč finala, 13, odnosno 16. juna.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније