Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta ]

08. 04. 2024. 14:06 >> 14:11
Čitaj mi:

Nojer trenirao sa ekipom pred meč sa Arsenalom

Golman fudbalskog kluba Bajern iz Minhena Manuel Nojer vratio se danas treninzima, prije nego što je sa ekipom otputovao u London na prvu utakmicu četvrtfinala Lige šampiona protiv Arsenala.

Nojer je u martu pokidao mišić lijeve butine na treningu reprezentacije Njemačke i propustio je prijateljske utakmice protiv Francuske i Holandije, kao i dva poraza Bajerna protiv Borusije Dortmund i Hajdenhajma u Bundesligi.

On je danas učestvovao na posljednjem treningu Bajerna u Minhenu.

Povratkom Leroja Sanea, Kingslija Komana, Aleksandra Pavlovića i Nusaira Mazrauija, trener Bajerna Tomas Tuhel ima skoro kompletan sastav na raspolaganju za duel protiv Arsenala.

Poslije dva vezana poraza u Bundesligi, Bajern za vodećim Bajer Leverkuzenom zaostaje čak 16 bodova, tako da je bavarskom klubu ostala još jedino Liga šampiona za spas sezone.

Prvi meč osmine finala Lige šampiona između Arsenala i Bajerna na programu je sjutra od 21.00.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније