Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

N.R.

07. 03. 2024. 20:48 >> 21:27
Čitaj mi:

LIGA EVROPE

Karabag blizu podviga, Leverkuzen u finišu do remija

Iznenađenje večeri u Ligi Evrope, viđeno je u Azerbejdžanu gdje je Karabag, za koji nastupaju naši reprezentativci, Marko Vešović i Marko Janković, remizirao sa Bajerom iz Leverkuzena 2:2.

Imao je domaćin i dva gola prednosti poslije prvog poluvremena, pogađali su Jasin Benzija u 26, pa Žuninjo u drugom minutu nadoknade vremena, pa se činilo da su izabranici Ćabija Alonsa na pragu eliminacije, ali su ipak uspjeli da se vrate u meč i remiziraju 2:2. 

Alonso je na poluvremenu izvršio tri izmjene kada su ušli Frimpong, Džaka i Florijan Virc, a upravo je reprezentativac Njemačke smanjio zaostatak "Farmaceuta".

Krenuo je Bajer na sve ili ništa do kraja utakmice i u drugom minutu nadoknade vremena uspio da izvuče remi golom Patrika Šika u drugom minutu nadoknade vremena.

Fudbaleri Liverpula bili su ubedljivi u Pragu protiv Sparte i slavili sa 5:1 u prvom meču osmine finala Lige Evrope.

Izabranici Jirgena Klopa poveli su već u šestom minutu poslije gola Aleksisa Mekalistera sa penala.

Uslijedila su dva gola Darvina Nunjeza, Urugvajac je prvo u 25. minutu postigao fantastičan pogodak sa distance, da bi u posljednjim trenucima prvog poluvremena povisio prednost svog tima.

Sparta je  postigla gol zahvaljujući autogolu Bredlija praktično već u prvom napadu u drugom poluvremenu, ali je Luis Dijaz u 53. minutu donio Liverpulu ponovo tri gola prednosti.

Salah je pogodio u 84. minutu, međutim gol nije priznat, ali sudija nije mogao ništa kod gola Dominika Soboslaija u četvrtom minutu nadoknade vremena.

 Fudbaleri Rome ubjedljivo su savladali ekipu Brajtona u Rimu rezultatom 4:0 i tako se jednom nogom praktično već našli u četvrtfinalu drugog po jačini evropskog takmičenja.

"Vučica" je povela već u 12. minutu kada je Paulo Dibala iskoristio dodavanje Paredesa i matirao Stila, da bi u 43. Romelu Lukaku iskoristio veliku grešku Danka i udvostručio prednost svoje ekipe.

Brajton nije imao rješenja za ofanzivu Rome koja je stigla do novog gola u 64. minutu kada je Đanluka Manćini iskoristio centaršut El Šaravija i pogodio za veliku radost domaćih navijača.

Konačan rezultat postavio je Brajan Kristante četiri minuta nakon toga i to poslije nove asistencije El Šaravija.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније