Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

D.B.

17. 09. 2024. 08:54 >> 09:08
Čitaj mi:

nije samo naš stadion zapušten

Bajern zabranio igračima Dinama da treniraju u Minhenu

Uoči početka nove sezone Lige šampiona u novom formatu, novi i problemi.

Čelnici bavarskog giganta Bajerna zabranili su igračima Dinama da treniraju na terenu gdje će večeras od 21.00 igrati meč prvog kola elitnog takmičenja.

Objašnjenje Bajerna je da je teren u jako lošem stanju, razrovan i pun rupa.

Navodno je tako od Evropskog prvenstva, a poboljšanju stanja nije pomoglo ni to što ga je Bajern od tada mijenjao čak dva puta.

Nova trava nije se primila zbog previsokih temperatura, a nakon njih su, pak, počele jake kiše.

Zbog svega toga Dinamo nije trenirao u Minhenu, već je to odradio u toku dana u Zagrebu, a u večernjim satima u ponedjeljak su igrači mogli samo da se fotografišu na stadionu.

I stadion pod Goricom je u jako lošem stanju, bolje reći u katastrofalnom, gotovo da teren uopšte nema trave. Ali daleko bolje izgleda stadion Bajerna koji je za naše prilike kao nov. Pitanje je, da li Gradskom stadionu ima spasa?

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније