Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

D.B.

09. 09. 2024. 14:32 >> 14:32
Čitaj mi:

odlučno

Van Dajk: Želim da ostanem u Liverpulu

Kapiten Liverpula Virdžil van Dajk želi da produži ugovor sa engleskim klubom, javlja Miror.

Defanzivac je ljetos imao ponude klubova iz Saudijske Arabije, ali je odlučio da ostane u ekipi sa Enfilda.

" Želim da predvodim Liverpul i Holandiju i naredne dvije godine. Razmišljao sam o svemu, naročito posle eliminacije od Engleske u polufinalu Evropskog prvenstva. Primili smo gol od Engleske u posljednjem minutu, posle tog meča bio sam mnogo razočaran i pun emocija. Možda je tada izgledalo da je to možda moj posljednji meč u reprezentaciji Holandije. Međutim, posle Njemačke sam otišao na odmor sa porodicom, a sve se na kraju sredilo", rekao je Van Dajk, koji je za reprezentaciju Holandije igrao na 75 utakmica.

Ugovor sa Liverpulom mu ističe 30. juna 2025.godine, a britanski mediji navode da bi holandski fudbaler u slučaju da ne produži saradnju sa Liverpulom mogao već u januaru naredne godine da počne pregovore sa drugim klubovima.

Van Dajk je član Liverpula od 2018. godine, a za taj klub je odigrao 273 meča i postigao je 23 gola.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније