Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ostali sportovi

17. 09. 2024. 13:04 >> 13:04
Čitaj mi:

automobilizam

Međunarodna brdska auto trka Podi Meridian stiže u Herceg Novi

Međunarodna brdska auto trka Podi Meridian 2024 (MBAT Podi Meridian 2024) i KUP Herceg Novi, održaće se 4.do 6. oktobra u Herceg Novom na Podima.

MBAT Podi Meridian 2024 ugostiće oko 100 takmičara iz Italije, Njemačke,Hrvatske, Bugarske, Mađarske, Srbije, Bosne i Hercegovine i Crne Gore. Među prijavljenim takmičarima iz inostranstva su višestruki šampion Evrope Italijan Christian Merli, šampion CEZ-a Mađar Laszlo Szasz, Njemac Alexander Hin,kao i jedan od naših najboljih takmičara i aktuelni šampion Evrope Vasilije Jakšić.

Takmičari će se za MBAT Meridian 2024 i KUP Herceg Novi oprobati na stazi dugoj 4.020m.

Božidar - Boško Radović, direktor trke kazao je da je najveći dio priprema za organizaciju trke u završnoj fazi, kako radovi na stazi tako i u cjelokupnoj strukturi organizacije takmičenja.

" Ove godine očekujemo oko stotinu, veoma kvalitetnih takmičara, što potvrđuju i njihove titule. Čast nam je što ćemo ove godine ugostiti takmičare iz osam evropskih zemalja, koji će svojim učešćem na MBAT Podi Meridian 2024 i KUP Herceg Novi dodatno doprinjeti razvoju i popularnosti trke, ali i automobilizma u Crnoj Gori. Što se konkretno tiče organizacije trke, staza će biti u potpunosti prilagođena svim pravilima i standardima, a sve u cilju sigurnosti i bezbjednost takmičara, ali i publike. Staza će i ove godine cijelom dužinom biti ozvučena, tako da će posjetioci, zaljubljenici ovog sporta biti u mogućnosti da čuju komentatore, te budu upoznati sa svim dešavanjima u toku trke”, naglasio je Radović.

Radović je kazao i to da je za KUP Herceg Novi obezbijeđen bogat nagradni fond.

 

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније