Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

N.R.

17. 09. 2024. 15:55 >> 15:57

1.cfl

Sjutra odgođeni mečevi 2. kola

Odgođene utakmice drugog kola Merdianbet Prve crnogorske fudbalske lige, kada su naši predstavnici imali obaveze na evropskoj sceni biće odigrane sjutra.

Aktuelni prvak Crne Gore, koji je stigao do 3. kola kvalifikacija za Ligu konferencija, Dečić, biće domaćin na Trening kampu Fudbalskog saveza ekipi Arsenala. Tuzani bi pobjedom prišli na dva boda vodećoj Budućnosti. Duel je od 18 sati.

U istom terminu Mornar će gostovati ekipi Jezera u Beranama. Barani nakon odličnog izdanja u Evropi igraju veoma loše u domaćem šampionatu, imaju samo pobjedu, isti učinak ostvarilo je i Jezero, pa će ovo biti duel dvije posljednjeplasirane ekipe na tebeli.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније