Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

D.B.

17. 09. 2024. 14:40 >> 14:40
Čitaj mi:

ugovor do 2029. godine

Dijalo će dobiti veću platu i novi ugovor

Mančester junajted ponudio je produženje ugovora fudbaleru reprezentativcu Obale Slonovače Amadu Dijalu.

Dijalo (22) je u Mančester junajted stigao 2021. godine iz Atalante, a jedno vrijeme je bio na pozajmicama u Rendžersu i Sanderlendu.

Reprezentativac Obale Slonovače ima ugovor sa Mančester junajtedom do 30. juna 2025. godine uz mogućnost produženja na još jednu sezonu.

Čelnici Mančester junajteda su zadovoljni njegovim igrama zbog čega su mu ponudili produženje saradnje do juna 2029. godine uz značajno povećanje zarade.

Dijalo je za reprezentaciju Obale Slonovače odigrao šest mečeva.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније