Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

D.B.

17. 09. 2024. 10:25 >> 10:33
Čitaj mi:

francuska

Rabio stigao u Marsej, dočekali ga navijači: Nisam ovo očekivao

Francuski reprezentativac Adrijen Rabio stigao je sinoć u Marsej gdje će igrati za Olimpik, a na aerodromu ga je dočekalo nekoliko stotina navijača, prenio je danas francuski list Ekip.

"Nisam ovo očekivao i obradovao sam se. Rečeno mi je da se okupilo 400 do 500 navijača. Zaista je nevjerovatno jer nisam očekivao toliko lijepog raspoloženja i topline", rekao je Rabio po dolasku u Marsej.

Rabio (29) je dva mjeseca bio slobodan igrač posle napuštanja Juventusa i nakon nekoliko ponuda evropskih klubova, odlučio je da se pridruži Olimpiku.

Rabio nije izašao na teren još od Evropskog fudbalskog prvenstva u Njemačkoj, održanog u julu, a prvu utakmicu u dresu marsejskog Olimpika bi mogao da igra u nedelju protiv Olimpika iz Liona.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније