Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

С.В.

23. 10. 2023. 16:44 >> 16:50

DOBIO PODRŠKU IZVRŠNOG ODBORA

Zlatko Dalić ostaje selektor Hrvatske

Selektor Hrvatske Zlatko Dalić dobio je punu podršku Izvršnog odbora HNS-a da nastavi posao, uprkos tome što je doživio dva poraza u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2024. godine, prenosi Indeks.hr.

Hrvatska je 12. oktobra u Osijeku poražena od Turske (0:1) u meču grupe D kvalifikacija za EP 2024, da bi tri dana kasnije izgubila od Velsa u Kardifu.

Hrvati su tako ugrozili plasman na EP, koje će naredne godine biti održano u Njemačkoj.

"Odvešću Hrvatsku na EP", rekao je Dalić tokom razgovora sa članovima IO HNS.

Lider na tabeli grupe D je Turska sa 16 bodova. Ova selekcija je izborila plasman na kontinentalni šampionat. Vels je drugi sa 10 bodova, koliko ima i trećeplasirana Hrvatska, s tim što selekcija sa Ostrva ima bolji međusobni skor.

Jermenija je četvrta sa sedam bodova, dok je Letonija posljednja sa tri. Ukoliko Hrvatska ne uspije tokom kvalifikacija u novembru, imaće još jednu šansu kroz baraž Lige nacija u martu 2024. godine.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније