Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

С.В. [ Beta ]

02. 12. 2023. 22:29 >> 22:29

REAKCIJE NAKON ŽRIJEBA

Dalić: Izvukli smo najtežu moguću grupu

Selektor fudbalske reprezentacije Hrvatske Zlatko Dalić izjavio je večeras da je njegova selekcija "bez dileme" izvukla najtežu grupu na žrijebu za Evropsko prvenstvo u Njemačkoj naredne godine.

"Izvukli smo bez dileme najtežu moguću grupu, igramo protiv aktualnog prvaka Evrope i aktualnog osvajača Lige nacija. Imaćemo jako težak posao, ali nadam se da ćemo uspjeti kao i uvijek do sad", izjavio je Dalić, a prenijela Hina.

Hrvatska će igrati u Grupi B sa selekcijama Španije, Albanije i Italije, odlučeno je žrijebom u Hamburgu.

"Naš cilj je da prođemo grupu i plasiramo se u nokaut fazu takmičenja. Biće teško i neizvjesno, ne smijemo da potcijenimo ni Albaniju koja je bila sjajna u kvalifikacijama", dodao je on.

Hrvatska otvara prvenstvo 15. juna u Berlinu sa Španijom, 19. juna u Hamburgu se sastaje sa Albanijom, a 24. juna u Lajpcigu slijedi susret sa evropskim prvakom Italijom.

"Otvaramo protiv Španije u Berlinu, a u vjerovatno odlučujućoj utakmici igramo protiv Italije. Dakle, biće nezgodno, teško i borbeno, ali navikli smo na to. Pred nama je šest mjeseci, počinjemo polako da se pripremamo", rekao je Dalić.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније