Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Vijesti

N. N.

26. 06. 2024. 20:31 >> 20:31
Čitaj mi:

ČEKAJU SE UČESNICI OSMINE FINALA

Mađarska strepi od pobjeda Češke i Gruzije

Hrvatska je još juče ispala, ostalo je da se odluči samo koja će još trećeplasirana ekipa završiti nastup na Evropskom prvenstvu u Njemačkoj.

U osmini finala su već Slovenija (grupa C), Holandija (D) i Slovačka (E), a ostalo je da se riješi da li će im se pridružiti Mađarska ili ekipa iz grupe F.

"Laka konjica" ima tri boda i gol-razliku 2:5, a da bi nastavili takmičenje potrebno im je da Češka i Gruzija ne upišu pobjede u posljednjim mečevima glavne faze.

Mađari bi mogli da prođu ako pobijedi Češka, a Gruzija osvoji najviše bod, ali samo ako Tomaš Souček i drugovi poraze Tursku sa bar tri gola razlike.

Ako bi npr. bilo 2:0 za Čehe, oni bi zauzeli 2. mjesto u grupi, a Turci bi bili ispred Mađarske zbog više postignutih golova, jer su ih dali tri...

Trećeplasirane selekcije u osmini finala čekaju Španija, Engleska, Rumunija i Portugal, a pogledajte s kim bi se sastali u slučaju prolaska Mađarske ili tima iz grupe F.

Parovi osmine finala ukoliko prođe Mađarska:

Španija - Slovačka

Engleska - Holandija

Rumunija - Slovenija

Portugal - Mađarska

Ukoliko prođe selekcija iz grupe F:

Španija - 3. u grupi F

Engleska - Slovačka

Rumunija - Holandija

Portugal - Slovenija

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније