Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Vijesti

L.V.

26. 06. 2024. 16:38 >> 16:38
Čitaj mi:

DOBRE VIJESTI

Varga pušten iz bolnice, vratio se u Mađarsku

Mađarski fudbaler Barnabas Varga pušten je iz bolnice i već se vratio u domovinu, dva dana nakon operacije zbog višestrukih preloma kostiju lica koje je zadobio na utakmici Evropskog prvenstva.

Varga se danas vratio u Mađarsku dok njegovi saigrači i dalje čekaju da saznaju da li su prošli u osminu finala Evropskog prvenstva kao jedna od četiri najbolje trećeplasirane ekipe.

Njegov klub Ferencvaroš je na društvenim mrežama objavio Varginu fotografiju, uz natpis: "Barnabas se vratio kući".

U nedjelju uveče, u 68. minutu susreta između Mađarske i Škotske u Štutgartu, Varga se žestoko sudario sa škotskim golmanom Angusom Ganom. Dobio je jak udarac u lice, a potom je i tjemenom udario o zemlju pri padu.

Poslije prve pomoći ukazane na terenu, okružen saigračima koji su držali ćebe kako bi ga sakrili od kamera, Varga je prevezen u bolnicu u Štutgartu gdje je potom operisan.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније