Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Vaterpolo

05. 08. 2024. 23:30 >> 23:33

SELEKTOR VATERPOLISTA

Gojković: O mom statusu narednih dana

Pobjeda naših vaterpolista protiv Rumunije za kraj takmičenja na Igrama u Parizu. Glavna tema nakon rane eliminacije je status selektora Vladimira Gojkovića kojem završetkom olimpijskog ciklusa ističe ugovor sa Vaterpolo i plivačkim savezom.

„Imamo odličnu komunikaciju sa ljudima iz Saveza i pričaćemo narednih dana. Sada je malo drugačija situacija jer nam je predsjednik na liječenje u Turskoj, ali donijećemo odluku i saopštiti je”, rekao je Gojković.

Pitanje je da li Gojković i dalje želi da bude na klupi.

„Nijednom nisam iznio želju prije nego obavim razgovor sa čelnim ljudima u Savezu s kojima svih ovih godina imam izuzetnu saradnju. Tako da ću sačekati da prvo razgovaram sa njima”, kazao je Gojković.

Crna Gora je dosta lako na kraju došla do pobjede protiv Rumunije, u meču koji nije imao rezultatski značaj.

„Nije bilo lako, ali pričali smo posljednja dva dana oko motivacije. Da smo od Italije i Grčke izgubili ubjedljivom razlikom, to ne bi bio toliki šok. Došli smo sa željom da uđemo u osam najboljih, nismo uspjeli- željeli smo više, tako smo i došli ovdje, za to smo živjeli i u ubjeđenju da ćemo da napravimo iznenađenje” zaključio je Gojković.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније