Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Kolektivni sportovi

L.V.

06. 08. 2024. 18:12 >> 18:12
Čitaj mi:

ZVIJEZDA AUSTRALiJE

Gidi za RTCG: Jako je teško izgubiti na ovakav način

Džoš Gidi bio je jedan od najboljih pojedinaca na meču sa Srbijom. Sa ubačenih 25 poena, driblinzima, asistencijama, dobrom odbranom nosio je Australiju ali na kraju "bumersi" su ipak "počožili oružje" nakon produžetka.

"Jako je teško izgubiti na ovaj način u produžetku. Vjerovali smo da možemo, stvorili sebi šansu, imali veliku razliku, trebalo je duže da kontrolišemo, ali smo je brzo ispustili i to je nažalost naša realnost na ovom takmičenju", kazao je australijski košarkaš za RTCG.

Srbija je uspjela da se vrati sa minusa od 24 poena,

"Oni su sjajan tim i mogu da poentiraju u serijama, ali mi smo morali da budemo bolji. Prestali smo da igramo kako smo dogovorili, upali smo u rupu i na kraju su oni odigrali bolje od nas", kazao je momak koji će od naredne sezone igrati u Čikago Bulsima sa našim Nikolom Vučevićem.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније