Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Kolektivni sportovi

L.V.

06. 08. 2024. 18:24 >> 18:54
Čitaj mi:

IZJAVA BEKA SRBIJE

Bogdanović za RTCG: Sa Milsom sam trenirao cijelu godinu, motivisali smo jedan drugog

Bogdan Bogdanović nije imao najbolju šutersko izdanje protiv Australije, ali je ipak došao do 17 poena, od toga neke ključne poene.

Prije razgovora za RTCG, Peti Mils ga je zagrlio i poklonio dres.

Dva košarkaša igrala su jedan period zajedno u Atlanti.

"Znaš kako sa Milsom sam trenirao cijelu godinu i motivisali smo jedan drugog, dok ga nisu trejdovali u Majami. Znao sam da će doći spreman na ovaj turnir i to je pokazao. Timska energija vratili smo se sa minus 24".

Timska igra je po njemu ključ preokreta.

"Igramo timski vjerujemo jedni u druge, i samo je pobjeda važna. Nekad neko iskoči u prvi plan, ali to je naša igra. To dođe iz igre".

Osim ako se ne desi sportsko čudo, ekipu Srbije čeka duel sa SAD u polufinalu, od koje su već dva puta izgubili, prvo u pripremama, pa onda i u grupnoj fazi turnira.

"Najteža utakmica turnira, treba da se oporavimo i svježi da izađemo na utakmicu".

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније