Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zanimljivosti

B.Bu. [ n1 ]

12. 08. 2024. 12:30 >> 12:30

OPREČNI STAVOVI

Princ Hari želi svoj stari život nazad

Vojvotkinja od Saseksa Megan Markl želi da njen suprug princ Hari potpuno odbaci svoj stari životni stil i posveti se isključivo djeci i njihovim zajedničkim projektima.



Megan je „frustrirana i očajna”, jer princ Hari želi da se preseli nazad u Veliku Britaniju, kako bi se vratio svom starom životu, tvrdi holivudski ekspert za javne ličnosti Mark Bordman.

Ovaj stručnjak za javnu scenu otkriva kako vojvoda i vojvotkinja od Saseksa, koji su odbacili kraljevski život 2020. godine, imaju oprečne stavove o tome kako bi njihova budućnost trebalo da izgleda. Po njemu, Hari čezne za svojim otuđenim prijateljima u Londonu.

Društveni život princa Harija se značajno promijenio tokom protekle decenije. Čini se da se potpuno distancirao od svojih prijatelja sa fakulteta i nema stalni boravak u Velikoj Britaniji.

Tokom posjeta Londonu, uglavnom boravi po hotelima i izbjegava javna pojavljivanja.

"Princ, bez sumnje, žudi za svojim starim prijateljstvima”, rekao je Bordman za časopis OK.

Sa druge strane, 42-godišnja Megan želi da njen tri godine mlađi suprug to poglavlje svog života ostavi iza sebe.

„Megan voli Harija, ali želi da iznese na vidjelo njegovu bolju stranu. Njoj su potpuno jasne uloge koje bi trebalo zajedno da preuzmu i želi da kao par pokušavaju bolje da sarađuju ​​na projektima koje su započeli. Ljudi su željni da vide transformisanog Harija, a ne povratak njegovom ranijem životnom stilu tulumarenja, što bi moglo da dovede do neželjene medijske pažnje”, dodao je holivudski stručnjak.

Bordman vjeruje da Hari sve više želi da se vrati u domovinu zbog svojih „snažnih veza sa prijateljima iz djetinjstva”, ali misli da će prognanom princu biti teško da uvjeri svoju suprugu da mu treba malo „muškog vikenda u Londonu sa starim prijateljima sa Itona”.

“Hari je mlad u srcu, ali ima nekoga ko želi da ga drži pod kontrolom i podsjeća ga ko je i šta bi trebalo da radi. On bi sigurno želio da ima bazu u Londonu i da boravi na kraljevskom imanju, pa makar to bilo u Vindzoru ili nekom od stanova u Bakingamskoj palati. Ali, to se neće dogoditi. U Londonu žive svi Harijevi pravi prijatelji. Svi koje poznaje u Holivudu nisu mu prijatelji”, zaključio je Bordman, napominjući da „Megan želi da Hari bude uz nju, da je podržava, pazi na djecu i da vrati svoj život na pravi put. I sve što bi moglo da ga vrati unatrag, uništiće njena nastojanja”.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније