Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Muzika

B.Bu. [ b92 ]

12. 08. 2024. 08:19 >> 08:19
Čitaj mi:

U BEČU

Fanovi Tejlor Svift pjevali njene pjesme mladencima

Društvenom mrežom TikTok kruži snimak mladog bračnog para koji je na dan vjenčanja u Beču postao prava senzacija.


Mlada i mladoženja, obučeni u vjenčanicu i svadbeno odijelo, prošetali su ulicama Beča, dok ih je pratilo na hiljade obožavalaca Tejlor Svift. Svi su zajedno pjevali njen veliki hit Love Story. U jednom trenutku svi su plesali i snimali srećni par.

"Ovo je najbolje vjenčanje 2024. godine", "Preslatko je", "Ovo je savršen način da lošu situaciju pretvorite u nezaboravnu uspomenu", samo su neki od komentara.

Fanovi Tejlor Svift koji su tužni zbog njenih otkazanih koncerata u Beču, okupili su se i oko bečkog stadiona Ernst Happel, gdje je trebalo da nastupa. Ispisali su brojne poruke kredom na asfaltu ispred stadiona. "Hajde da se borimo zajedno", "Tejlor, vrati se".

Oni su zauzeli i ulice Beča gdje su se družili i glasno pjevali njene pjesme. Snimali su i postavljali video zapise na TikTok. "Plačemo u tišini, ali pjevamo glasno", napisao je jedan obožavalac. Neki TikTok korisnici su ih podržali i izrazili žaljenje što nisu sa njima u toj gomili ljudi: "Šaljem puno poljubaca", "Ovo je tako slatko"...

U Beču su željeli da utješe sve ljude koji su pristigli iz raznih zemalja Evrope i svijeta zbog koncerata Tejlor Svift, a koji na kraju nisu održani. Na zvaničnom sajtu grada Beča objavljeno je da su sve izložbe i modne revije besplatne za posjetioce sa kupljenim ulaznicama za koncert.

Grad je obezbijedio i besplatan ulaz na stadion Wiener Stadionbad za sve koji pokažu ulaznicu za koncert, dok će oni željni zabave moći besplatno da uđu u neke klubove uz kupljenu kartu. Takođe, pojedini ugostitelji nude besplatnu hranu i piće uz ulaznice za koncert, a jedna zlatara poklanja besplatne ogrlice.

Podsjećanja radi, koncerti Tejlor Svift u Beču otkazani su zbog straha od terorističkih napada. Dvojica muškaraca uhapšena su u vezi sa planiranim napadima, a hiljade obožavalaca Tejlor Svift ostalo je razočarano otkazivanjem koncerata, koji je trebalo da se održe 8, 9. i 10. avgusta. Uhapšen je još jedan mladić (18) koji se sumnjiči da je učestvovao u planiranju terorističkog napada.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније