Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zanimljivosti

B.Bu. [ n1 ]

13. 08. 2024. 07:57 >> 07:57
Čitaj mi:

"BILA JE ISKORIŠĆENA"

Pamela se nije obogatila od Čuvara plaže

Iako je bila nesporna zvijezda serije „Čuvari plaže”, po njoj su se pravile i lutke glumica Pamela Anderson kaže da nije baš zaradila od te serije.

 


U prvoj sezoni legendarna glumica je zarađivala 1.500 dolara po epizodi, a do kraja pete sezone zarađivala je 300.000 dolara po epizodi. To je iako djeluje kao pozamašna suma, mali iznos u odnosu na to koliko je zarađivao Dejvid Hoselhof.

„Producenti serije su se obogatili, ali ja tada nisam imala nikoga uz sebe, ko bi predstavio mene i moj rad”, rekla je Pamela za američke medije.

Otkrila je i da od prodaje Matel lutki sa njenim likom nije dobila baš ništa.

„Definitivno su je iskorišćavali. Još mi je čudno kako nije došlo do nekakve rasprave s Amazonom ili producentima oko toga da je pošteno isplate, jer i danas neki ljudi kupuju epizode u kojima je Pamela”, rekao je Pamelin najstariji sin Brendon Li.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније