Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Muzika

B.Bu. [ b92 ]

13. 08. 2024. 07:43 >> 08:19
Čitaj mi:

PROSLAVA ROĐENDANA

Madona razbjesnila Italijane, uzurpira im drevne ruševine

Madona će 16. avgusta proslaviti svoj 66. rođendan, a kako prenosi Mirror, proslavu će organizovati u drevnim ruševinama Pompeja.

 


Navodno će na zabavi biti 500 zvanica, a svi će oni uživati u amfiteatru Teatro Grande.

Događaj još uvijek nije potvrđen od strane dvorane, ali je gradonačelnik Pompeja rekao da "su spremni da požele dobrodošlicu pjevačici".

Iako je gradonačelnik oduševljen time što će Madona tamo slaviti svoj rođendan, manje su oduševljeni Italijani. Ljuti su zbog toga što se odlučila na staro pozorište ali i zato što je navodno potrošila 30.000 eura za njegovu rezervaciju.

"30.000 eura je apsurdno. To je kao da poklanjate Pompeje", rekao je Kampisi, glavni advokat udruženja za baštinu Italia Nostra.

Dodao je i da mu nije jasno zašto Madona svoj rođendan mora da proslavi baš u Pompeji umjesto na nekoj "prekrasnoj plaži".

Planovi za njenu zabavu još uvijek nisu poznati, ali se očekuje da će pjevačica u grad stići brodom. Potom će autom stići do Teatra Grande gdje će se održati ekskluzivna večera.

Priča se i da će se zabava nastaviti na megajahti.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније