Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

B.B. [ Daily mail ]

10. 07. 2024. 15:40 >> 15:40
Čitaj mi:

POTRAGA ZA NAPADAČEM

Samostrijelom ubijene tri žene u blizini Londona

Supruga i dvije kćerke komentatora trka BBC Five Live ubijene su samostrijelom u kući u blizini Londona, saopštila je britanska policija. U toku je potraga za napadačem za koga se vjeruje da je naoružan, a građani su upozoreni da mu se ne približavaju.

Policija je osumnjičenog Kajla Kliforda pozvala da se preda.

Tri žene su u utorak uveče pronađene teško ranjene u kući u Bušiju, sjeverozapadno od Londona, a policija kaže da su ona i Hitna pomoć pokušali da ih spasu, ali su već na mjestu napada ubrzo konstatovali njihovu smrt.

Mediji pišu da je Kliford bivši momak jedne od kćerki.

Majka Kerol (61) i ćerke Luiz (25) i Hana (28) pronađene su smrtno povrijeđene u svojoj kući u Bušiju, u Hertfordširu, sinoć. Policijski izvori su rekli da su tri žene bile vezane prije nego što su upucane u "ciljanom napadu" koji je možda uključivao i "drugo oružje".

Helikopteri su viđeni kako kruže oko područja Hili Fildsa u Enfildu, u sjevernom Londonu, u srijedu popodne. Lokalna osnovna škola je zatvorena u tom području dok je policija pronašla Klifordov automobil.

Policija je upozorila da je Kliford možda još uvijek naoružan i da je opasan. Javnost je apelovana da mu ne prilazi.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније