Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

A.J. [ Portal RTCG ]

27. 08. 2024. 06:38 >> 07:44
4
Čitaj mi:

DOBRIČANIN ZA PORTAL

"Ujedinjena na izbore vjerovatno u koaliciji, odluka do kraja sedmice"

Ujedinjena Crna Gora (UCG) će na lokalnim izborima u Podgorici nastupiti vjerovatno u koaliciji, a konačnu odluku donijećemo do kraja sedmice, saopštio je za Portal RTCG poslanik te partije Vladimir Dobričanin.

"Do kraja nedelje Ujedinjena Crna Gora će donijeti odluku o načinu nastupa na predstojećim lokalnim izborima u Podgorici. Vjerovatnije je da će taj nastup biti koalicioni, ali će o tome odlučiti organi stranke", rekao je Dobričanin. 

On je pozvao sve građane Podgorice da, bez obzira na mnogo veća očekivanja koja su svi imali, ipak izađu na birališta.

"I da pokažu da su građani siti političkih 'nadmudrivanja' i da žele konkretne akcije i rezultate u našem gradu", poručio je Dobričanin. 

Upitan sa kojim partijama bi im bilo prihvatljivo formiranje koalicije, Dobričanin je kazao da su u politici najprihvatljivije politički srodne koalicije.

"To smo i dokazali 2020. godine kada je koalicija 'Za budućnost Crne Gore' uzela preko 30 odsto na izborima 30. avgusta", zaključio je on. 

Podsjetimo, lider Ujedinjene Crne Gore Goran Danilović poručio je ranije da svi učesnici izbora u Podgorici treba javno da se obavežu i potpišu da neće praviti koaliciju sa Demokratskom partijom socijalista (DPS) na bilo koji način.

 

„Nama nisu problem potpisi, ali imamo neke nezvanične razgovore sa potencijalnim koalicionim partnerima, tako da ćemo sačekati“, kazao je Danilović.

Пратите нас на

Коментари4

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније