Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Izbori 2024

A.B. [ Portal RTCG ]

27. 08. 2024. 10:51 >> 10:51
Čitaj mi:

BOŽOVIĆ

"Podgorički izbori pokazali licemjerje, naša država zaslužuje bolje"

Podgorički izbori probudili su duhove političkih partija i pokazali svo licemjerstvo naših decenijskih ugnjetavača i ucjenjivača., smatra predsjednik Odbora SNP-a Glavnog grada Bogdan Božović.

"Mislili smo da idu u zaborav ali su ovo, jasno je po njihovom ponašanju, poslednji trzaji nekadašnje hobotnice koje smo se počeli oslobađati sad vec istorijskog 30. avgusta. Uvjerili su nas da nista ne povezuje ljude kao novac i opet imamo priliku da vidimo da nas ne dijele ideologije, već lični materijalni interesi odredjenih političara", rekao je Božović. 

Kako je kazao, poslednji pokušaj političara da se vrate na vlast predstavlja očajnički pokušaj da spasu svoje privilegije i moć.

"Oni više nemaju viziju, niti plan za budućnost naše države, osim da nastave s praksama koje su nas dovele do kraja naših ljudskih granica. Naša zemlja zaslužuje bolje, nažalost, to bolje ne dolazi iz redova onih koji su nas već izdali i koji pokušavaju lične neostvarene ambicije realizovati na podgoričkim izborima", ocijenio je Božović. 

Prema njegovim riječima, "vrijeme je da se okrenemo jedni drugima, da gradimo društvo zasnovano na pravim vrijednostima, na poštenju, odgovornosti i zajedništvu". 

"Samo tako možemo osigurati da naša djeca odrastaju u zemlji koju će voljeti i iz koje neće željeti pobjeći. Vrijeme je da im kažemo – dosta je bilo", poručio je Božović. 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се