Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

Portal RTCG

03. 07. 2024. 11:34 >> 11:35

nikola jovanović

"Nastavljamo sa pozivima u nadi da postoji volja da građani Budve budu prioritet"

Nikola Jovanović, predsjednik Skupštine opštine Budva i nosilac liste "Budva naš grad" saopštio je da je do danas uputio  zvanične pozive predstavnicima pet izbornih listi.

"Do kraja nedelje ću Vas obavijestiti od koga sam dobio odgovor, sa kim sam ugovorio sastanak i uputiti u zaključak sa istog. Nastavljamo sa pozivima u nadi da postoji volja da Budva i njeni građani budu prioritet", kazao je Jovanović u objavi na Facebooku.

Ostatak saopštenja prenosimo integralno.

"Stimulisan posle gostovanja u “Bojama Jutra” pitanjima koja su osmišljenja iz par zadnjih tekstova. Zamolio bih urednika Vijesti da počne da odobrava iste zbog vidljivih dokaza koje posjedujemo a tiču se određenih djelova od kojih neke navodim u nastavku:

"To je potvrdio “Vijestima” predsjednik budvanskog odbora Demokrata Krsto Radović, navodeći da ni jedna, ni druga strana nemaju 13 odbornika, kako bi mogli s njegovom partijom da sjednu za sto i s njihova četiri odbornika domognu se potrebnih 17 mjesta za većinu u parlamentu.”

“Jovanovićeve pozive za formiranje vlasti odbili su u Pokretu za promjene (PzP), ali i Socijalističkoj narodnoj partiji (SNP), koje su dio Mikijeljeve koalicije."

"Ni sastanak predstavnika liste Pokreta Evropa sad (PES) i Nikole Jovanovića nije održan.”
Iako su "Vijesti" kontaktirale i jednu i drugu stranu, oni nijesu odgovorili zašto nije održan sastanak te da li će ga uopšte biti."

Ne dozvoljavam bez obzira kakav ishod bio sa bilo kojom partijom da se građanima plasira nista sem ISTINE. Uvid u dokumenta raspoložen sam da dostavim uredniku i vlasnicima Vijesti .
Građani su zaslužili da se Vijestima vjeruje", zaključio je Jovanović.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније