Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

M.V.

04. 07. 2024. 18:20 >> 20:43
3
Čitaj mi:

GEORGIS MAROUSIS

Đuranović više nije direktor Pobjede, imenovan Zečević

Kompanija MEDIA-NEA koja je stopostotni vlasnik Nove Pobjede donijela je odluku da u skladu sa novom korporacijskom politikom bližeg upravljanja zavisnim kompanijama i vrijednostima otvorenosti i transparentnosti imenuje Odbor direktora Nove Pobjede.

Odbor direktora će imati zadatak da nadgleda i daje bliže smjernice za rad izvršnog direktora i na taj način ostvari neposredniju kontrolu nad upravljanjem od strane vlasnika.

Na prvoj sjednici održanoj danas  OD donio je odluku da za novog izvršnog direktora i glavnog i odgovornog urednika imenuje dosadašnjeg urednika političke redakcije Nenada Zečevića.

Zečević je viseštruko nagrađivani novinar sa decenijskim iskustvom rada u Pobjedi, kao i drugim domaćim i inostranim medijima.

"Dosadašnjem glavnom i odgovornom uredniku Drašku Đuranoviću zahvaljujemo na predanom radu u Pobjedi i očekujemo da svojim iskustvom još više doprinese i u Odboru direktora Nove Pobjede u novoj ulozi koja mu je ponuđena", navodi se u saopštenju koje potpisuju zastupnik Georgis Marousis i izvršni direktor Boris Darmanović.

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније