Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

A.M.

04. 07. 2024. 17:42 >> 17:42

NSD Budva

"Jovanović da prestane sa besprizornom kampanjom protiv naše koalicije i građana"

Pozivamo Nikolu Jovanovića da prestane sa ogavnom i besprizornom kampanjom vrijeđanja koju ovih dana vodi protiv liste “Za budućnost Budve” i građana koji su je podržali, iz prostog razloga što se sve ovo radi kako bi pokušao da nas uvede u svađu sa nekadašnjim predsjednikom OO NSD Milom Božovićem koji se trenutno nalazi u Spužu, saopštili su iz OO NSD Budva.

“Nema naivnih koji ne prepoznaju ono što je krajnji cilj i ko je meta njegovih „anketa” i poziva upućenih građanima Budve. U takvu polemiku i svađu koja treba da se obije o glavu onoga koji je pritvoren nas može teško uvući. Tu mu želju ne možemo ispuniti iz prostog razloga što nije tajna da je u svakoj prethodnoj organizaciji u kojoj se nalazio radio sve što je bilo u njegovoj moći da zavadi ljude kako bi ostvario ličnu korist”, naveli su u saopštenju.

Kako su dodali, nažalost, “u Budvi je uspio ono što do tada nije polazilo za rukom bilo kom drugom političaru iz Budve, i da zavadi kumove, braću i prijatelje”.

“Mi znamo da će u nedelju kada se održi konstitutivna sjednica SO Budva Nikola Jovanović biti samo jedan od 33 odbornika, a to se teško podnosi posebno kada ste dovedeni prije nekolike godine da budete posluga starim budvanskim familijama, a onda iznenada pomislite da im možete postati gospodar. Pametnije bi bilo Nikoli Jovanoviću da nakon konstitutivne sjednice Skupštine u Budvi ode do porodice Carević ili Božović kako bi mu našli neki angažman u skladu sa njegovim kvalifikacijama i sklonostima nego što se bruka čak i pred onima koji su glasali za listu na čijem je čelu bio”, zaključuju iz OO NSD Budva.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније