Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

B.Č.J.

04. 06. 2024. 13:18 >> 13:19
2
Čitaj mi:

demantovao DPS

Stojanović: Napadi počeli nakon što sam predao krivičnu zbog gradnje mHE u Andrijevici

Stalni član Opštinske izborne komisije (OIK) Andrijevica, Duško Stojanović, demantovao je navode Opštinskog odbora Demokratske partije socijalista (DPS) koji je u saopštenju naveo da je Stojanović sinoć pokušao da upadne u zgradu Opštine Andrijevica.

"Neosnovanim i neprovjerenim optužbama iznijetim i objavljenim kroz prenošenje saznanja i spinova od strane DPS Andrijevica predstavlja sračunato širenje senzacionalizma koji je dao medijski prostor za plasiranje neprovjerenih informacija sa očiglednim ciljem da predstavi izborni proces u Andrijevici u naglašeno negativnom kontekstu. Za tendeciozno plasiranom objavom nije imalo potrebe a da prethodno nije konsultovano lice kome se pripisuje negativni konteks, što po mom skromnom sudu predstavlja kršenje profesionalne etike", kazao je Stojanović.

On tvrdi da mu lokalni DPS crta metu.

"Istina je da se meni kao i menadžeru opštine g-dinu Čukić Milošu već duže vrijeme crta meta od strane DPS Andrijevica, od strane BIL osoba i pripadnika organizovanih kriminalnih grupa te da smo u ovom trenutku stigli do nivoa ozbiljnih prijetnji koje primamo već duže od pola godine jer smo više puta ukazivali na kriminalne aktivnosti i pozivali nadležne organe da se pozabave tom družinom, a ja lično obaljajući poslove sekretara Sekretarijata za opštu upravu, društvene djelatnosti, urbanizam komunalnu djelatnost i zaštitu životne sredine podnio više krivičnih prijava protiv tih lica", navodi Stojanović u reagovanju.

Kaže da su napadi počeli nakon što je predao krivičnu prijavu SDT-u a koja se odnosi na gradnju hidroelektrana u Opštini Andrijevica.

"Konkretno, najžešći napadi na nas počinju od onog trenutka kada sam počeo otkrivati i na kraju predao krivičnu prijavu SDT a koja se odnosi na gradnju hidroelektrana u našoj opštini suprotno planskoj dokumentaciji tj. suprotno Prostorno urbanističkom planu, jer je 2013.godine kada je na vlasti bio isti taj DPS došlo do falsifikovanja PUP-a. Obzirom na obim kriminala i štete koja su ta lica napravila našoj opštini priznajem da sam posvetio adekvatno vrijeme u cilju otkrivanja tih lica i njihovih nezakonitosti i to je ono što je u ovom trenutku gospodu iz DPS najviše boli. Građani Andrijevice prepoznaju ko je spletkaroš, falsifikator, licemjer, tajkun a ko mala šunjalica, a znaju i ko uvijek stoji iza svakog svog postupka, kako riječju i djelom tako i svojim potpisom", zaključuje se u reagovanju Stojanovića.

 

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније