Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Podgoricom

M.L.B.

28. 05. 2024. 17:50 >> 19:49
Čitaj mi:

VLAST U PODGORICI

DPS: Većina u Glavnom gradu ne postoji; SD: Iniciraćemo smjenu Injac

Odbornik DPS-a u Skupštini Podgorice Andrija Klikovac kaže da većina u Glavnom gradu više ne postoji. Isto poručuju iz iz opozicionog SD-a.

“Gradonačelnica Injac izgubila je podršku onih odbornika koji su je i glasali za gradonačelnicu. Nefunkcionalnost, zloupotrebe, revanšizam i zaustavljanje razvoja Podgorice moraju postati prošlost”, naveo je Klikova na mreži “Iks”.

Odbornik SD-a Miloš Mašković kazao je da današnje (ne)glasanje Pokreta za Podgoricu za izvještaj o radu gradonačelnice Olivere Injac za 2023. godinu jasno pokazuje da parlamentarna većina u Glavnom gradu više ne postoji.

“Opozicija će, kao što smo i najavili, ukoliko gradonačelnica ne podnese ostavku, podnijeti inicijativu za razrješenje gradonačelnice i čvrsto smo uvjereni da će to biti kraj agonije kroz koju Podgorica prolazi”, naveo je Mašković.

Objasnio je i zašto SD nije učestvovao u glasanju.

“U glasanju nismo učestvovali zbog nekolegijalnosti Pokreta Evropa sad, odnosno straha da će, kada opozicija bude prisutna u punom sastavu, zajedno sa njihovim bivšim kolegama oboriti usvajanje izvještaja. Svakako, jasno je da je ovo kraj ove vladajuće većine”, poručio je Mašković.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније