Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

A.M. [ Mina ]

06. 06. 2024. 22:43 >> 22:43
1
Čitaj mi:

RAIČEVIĆ DONIO ODLUKU

Zabrana izvođenja građevinskih radova tokom ljetnje sezone

Predsjednik Opštine Bar, Dušan Raičević, donio je odluku o zabrani izvođenja građevinskih radova tokom ovogodišnje ljetnje turističke sezone.

Cilj ove odluke je unapređenje turističkog ambijenta i stvaranje povoljnih uslova za razvoj turizma.

Zabrana će biti na snazi od 15. juna do 10. septembra i odnosi se na priobalni dio barske opštine, uključujući Čanj, Sutomore, Zeleni pojas, Žukotrlicu, Topolicu I, područje ispod Jadranske magistrale od tunela Ćafe do granice sa Opštinom Ulcinj, pojas od 100 metara sa obje strane magistralnog puta i bulevara dinastije Petrovića, kao i uže jezgro Starog Bara i Virpazara.

“Od zabrane su izuzeti radovi uklanjanja nelegalnih objekata, izgradnja državnih i lokalnih objekata od opšteg interesa, te postavljanje, građenje i uklanjanje privremenih objekata”, navodi se u saopštenju Opštine.

Takođe, na obrazloženi zahtjev investitora, mogu se odobriti hitni i interventni radovi na infrastrukturi, ili nužne popravke koje ugrožavaju život i zdravlje ljudi.

Nadzor nad primjenom odluke obavljaće Komunalna policija, koja će redovno obavljati terenske kontrole i primati prijave građana.

Iz Opštine Bar su pozvali sve građane i investitore da se pridržavaju odluke, kako bi zajedno doprinijeli boljem turističkom ambijentu.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније