Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

6 u 6

29. 07. 2024. 18:00 >> 17:18

IZBOR PORTALA

Vijesti 6 u 6: Ponovo uhapšen Pavićević, Milović najavio kandidaturu

Pogledajte vijesti koje su obilježile dan za nama. U rubrici "6 u 6" plasiramo pregled najvažnijih vijesti iz zemlje i svijeta koje su obilježile 28. jul.

 

Đorđije Pavićević uhapšen u istrazi o švercu cigareta

Baranin Đorđije Pavićević uhapšen je u istrazi o navodnom krijumčarenju cigareta, potvrđeno je Portalu RTCG.

Brđanin: SDT formiralo predmet povodom informacija da se sprema atentat na Đukanovića

Na Odboru za bezbjednost i odbranu završeno je saslušanje direktora Agencije za nacionalnu bezbjednost i Uprave policije, Borisa Milića i Zorana Brđanina, o postupanju sektora bezbjednosti po obavještajnim saznanjima da se priprema atentat na bivšeg predsjednika države Mila Đukanovića.

Dragan Pavlićević uhapšen u Turskoj, obuhvaćen u predmetu "General"

Dragan Pavlićević, za kojim je tragao Interpol zbog sumnje da je krijumčario narkotike i da je pripadnik kriminalnog klana, uhapšen je u Turskoj. Za njim je Crna Gora raspisala potjernicu. Pavlićević je jedan od aktera predmeta "General".

Milović predvodi listu na podgoričkim izborima

Bivši ministar pravde Andrej Milović rekao je da će biti na čelu liste na lokalnim izborima u Podgorici krajem septembra.

Mandat na vanrednim izborima da traje do redovnih lokalnih

Inicijativa da se svi lokalni izbori organizuju u jednom danu je veoma važna i Crnoj Gori neophodna, kaže za Portal RTCG Nikoleta Đukanović, članica Odbora za sveobuhvatnu izbornu reformu.

U trci za predsjednika Vrhovnog suda Pavličić, Vuković, Vučković i Pešić

Doskorašnja Zastupnica Crne Gore pred Evropskim sudom za ljudska prava Valentina Pavličić, Ana Vuković, sudija Vrhovnog suda Crne Gore, dr Vesna Vučković, sudija i v.d. predsjednica Vrhovnog suda Crne Gore i Miodrag Pešić, predsjednik Upravnog suda Crne Gore, kandidati su za predsjednika Vrhovnog suda.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније