Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

6 u 6

A.B. [ Portal RTCG ]

09. 07. 2024. 18:00 >> 18:02
Čitaj mi:

IZBOR PORTALA

Vijesti 6 u 6: Raonić v.d. generalnog direktora RTCG, Brajković novi ombudsman

Ovo su vijesti koje su obilježile današnji dan.

Savjet RTCG imenovao je Borisa Raonića za v.d. direktora Javnog medijskog servisa Crne Gore.

Nakon podnošenja ostavke generalnog direktora RTCG Borisa Raonića, Savjet ga je imenovao za v.d. direktora RTCG.

 

Novinar Todor Brajković novi je Ombudsman Radija i Televizije Crne Gore (RTCG).

Toplotni talas koji dolazi sa sjeverozapada Afrike usloviće visoke temperature vazduha u Crnoj Gori, koje će se u mnogim mjestima kretati od 37 do 40 stepeni, a ponegdje i prelaziti 40 stepeni.

Crnogorska policija potvrdila je da je jedan muškarac danas pokušao samoubistvo u Budvi. Pojedini beogradski mediji prenijeli su da je u pitanju kum Darka Šarića, ali za to još nema potvrde.

Saobraćaj na regionalnom putu R-10 Đurđevića Tara - Mojkovac od danas do daljnjeg je u prekidu zbog odrona sa kosine u mjestu Sokolovine, obavještavaju u Upravi za saobraćaj.

Podgorički Viši sud odbacio je optužnicu Specijalnog državnog tužilaštva SDT protiv biznismena i vlasnika Atlas grupe Duška Kneževića, koji je u Istražnom zatvoru, kojom se između ostalog, tereti da je preko tadašnjeg viceguvernera Centralne banke Crne Gore Velibora Miloševića podmićivao kontrolore koji su provjeravali poslovanje Atlas i Invest banke Montenegro, potvrđeno je Portalu RTCG iz Višeg suda.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније