Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

6 u 6

A.B. [ Portal RTCG ]

02. 07. 2024. 18:00 >> 18:09

IZBOR PORTALA

Vijesti 6 u 6: Dvije osobe poginule u nevremenu

Ovo su vijesti koje su obilježile 2. jul na našem portalu.

Veliko nevrijeme praćeno obilnim padavinama i vjetrom stiglo je i u Crnu Goru. Dvije osobe su stradale. Tokom jutra u Nikšiću je jak vjetar napravio i materijalnu štetu. 

 

Ruski državljanin N.A. uhapšen je zbog sumnje na krivično djelo iskorišćavanje djece za pornografiju.

Termoelektrana Pljevlja isključena je sa mreže, potvrđeno je Pv Portalu. Jedina elektrana na termopog u Crnoj Gori isključena je zbog curenje na cijevnom sistemu kotla.

 

Ljubiša Stanković izabran je za novog predsjednika Crnogorske akademije nauka i umjetnosti (CANU).

 

Apelacioni sud Crne Gore uvažio je žalbu Višeg državnog tužilaštva u Podgorici i ukinuo presudu Višeg suda kojom je Dalibor Nikolić osuđen na 12 godina zbog ubistva nevjenčane supruge Zumrete Nerde. Predmet je vraćen na ponovno odlučivanje.

 

Predsjednik Crne Goren Jakov Milatović sastao se danas u Briselu sa Šarl Mišelom, poručivši da se u narednom periodu Crna Gora mora odgovornije ponašati kad su u pitanju državni interesi Crne Gore.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније