Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

6 u 6

A.B. [ Portal RTCG ]

26. 06. 2024. 18:00 >> 18:11
Čitaj mi:

IZBOR PORTALA

Vijesti 6 u 6: Crna Gora dobila IBAR

Pogledajte vijesti koje su obilježile dan za nama. U rubrici "6 u 6" plasiramo pregled najvažnijih vijesti iz zemlje i svijeta koje su obilježile 26. jun.

Ministarka vanjskih poslova Belgije Hađa Labib rekla je da je počastvovana što je prisustvovala tako važnom događaju danas kojim Crna Gora pravi veliki korak naprijed u pregovorima sa EU.

 

To je rekla nakon Međuvladine konferencije Crne Gore i Evropske unije (EU), na kojoj je Crna Gora dobila pozitivan IBAR, čime ulazi u finalni proces pregovora sa EU u oblasti vladavine zakona.

Evropski komesar za proširenje Oliver Varhelji čestitao je Crnoj Gori jer je ispunila privremena mjerila za poglavlja o vladavini prava.

 

Balša Pejović podnio ostavku na mjesto predsjednika FK Budućnost, kao i na mjestu člana u Nadzornom odboru kluba.

 

Agremani su stigli za sedam novih ambasadora Crne Gore, saznaje Portal RTCG.

 

Optuženi biznismen Duško Knežević poručio je danas pred podgoričkim Višim sudom da se ne očekuje da će on biti "gmizavac kojeg će neko da gazi".

 

Ministarstvo kulture i medija saopštilo je danas da je sačinjena lista od 28 kandidata za životno djelo i 28 kandidata za godišnju Trinaestojulsku nagradu. Na listi su brojni umjetnici, novinari i književnici. 

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније