Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

6 u 6

11. 06. 2024. 18:00 >> 18:13
Čitaj mi:

IZBOR PORTALA

Vijesti koje su obilježile dan: Spajić: Crna Gora je uz Ukrajinu

Pogledajte vijesti koje su obilježile dan za nama. U rubrici "6 u 6" plasiramo pregled najvažnijih vijesti iz zemlje i svijeta koje su obilježile 11. jun.

Ratni sukob na tlu Evrope potvrdio je potrebu da pružimo zajednički odgovor, zato želim da ponovim da je Crna Gora potpuno uz Ukrajinu, poručio je premijer Milojko Spajić u Berlinu.Vršilac dužnosti direktora Uprave policije Aleksandar Radović na jučerašnjem Kolegijumu donio je odluku o kadrovskim promjenama. Kako je saopšteno iz policije, navedene promjene imaju za cilj obezbjeđivanje funkcionalnosti organizacionih jedinica i procesa rada za vrijeme ljetnje turističke sezone kao i efikasnu realizaciju poslova i aktivnosti u nadležnosti policije.Zamjenik predsjedavajućeg Savjeta ministara BiH Staša Košarac uputio je pismo ministru vanjskih poslova Crne Gore Filipu Ivanoviću, u kojem navodi da protestna nota koju je uputio ministar Elmedin Konaković ne predstavlja zvaničan stav Predsjedništa Bosne i Hercegovine, potvrđeno je Portalu RTCG iz Savjeta ministara.Dijaspora nije samo produžena ruka Crne Gore u svijetu, već i vitalni partner u razvoju zemlje, a upravo će se na manifestaciji "Dani dijaspore-iseljenika" u Podgorici predstaviti svu svoju ljubav prema domovini, ali i tradiciju i kulturu koju baštine, najavili su iz Uprave za dijasporu.Ukrajinski predsjednik Volodimir Zelenski je danas u Berlinu, na početku konferencije o obnovi Ukrajine, zatražio kratkoročnu pomoć za popravku električne mreže i dugoročne investicije u energetski sistem te zemlje.

 
 

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније