Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

M.L.B.

29. 06. 2024. 10:34 >> 11:11
3

SPAJIĆ OPOZICIJI

"Preklinjali da premijerski bude u ponedjeljak, sad nezadovoljni"

Premijer Milojko Spajić kaže da je opozicija tražila da premijerski sat bude u ponedjeljak, a sada kad je to omogućeno, kako dodaje, kod opozicije novo nezadovoljstvo i optužbe. Iz Spajićevig Kabineta poručuju da će Premijerski biti održan u ponedjeljak 1. jula ako za to bude postojala saglasnost u Parlamentu.

“Kolege iz opozicije su preklinjale da premijerski sat bude u ponedjeljak, a ne u subotu. Kad pristanem na to - novo nezadovoljstvo i optužbe. Kako da im udovoljimo?”, napisao je Spajić na mreži Iks.

Podsjetimo Kabinet premijera Milojka Spajića tražio je od Skupštine Crne Gore da premijerski sat, prethodno zakazan za danas, odloži za ponedjeljak 1. jul.

U dopisu se navodi da je Spajić onemogućen da prisustvuje sjednici zbog službene posjete Briselu.

Kabinet premijera: Opozicija neće ni što hoće

"U cilju preciznog informisanja, a usljed novonastale situacije oko zahtjeva za pomjeranje sjednice posvećene Premijerskom satu, koristimo priliku da informišemo da je predsjednik Vlade Milojko Spajić iz Parlamenta informisan da je zahtjev opozicije da se Premijerski sat zakazan za danas (29. juna) odloži za ponedjeljak", saopšteno je iz Spajićevog Kabineta.

Kako navode predsjednik Vlade, što je poznato javnosti, boravio je u trodnevnoj posjeti Briselu između ostalog povodom učešća na Međuvladinoj konferenciji, po povratku sa službenog putovanja, a na liniji prethodnog zahtjeva poslanika, iz Kabineta premijera upućena je molba za odlaganje (ne otkazivanje kako se to implicira od strane pojedinih medija) zakazane sjednice.

"Premijerski će se, dakle, održati za dva dana - odnosno u ponedjeljak 1. jula (kako su i htjeli) ako za to bude postojala saglasnost u Parlamentu", poručuju iz Kabineta premijera.

Podsjetimo, sjednica Skupštine na čijem redu su Premijerski sat i poslanička pitanja bila je zakazana za danas u 11 sati.

Na ovaj Spajićev zahtjev opozicija je oštro reagovala optužujući ga za nepoštovanje parlamenta.

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније