Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

A.M. [ N1 ]

30. 06. 2024. 10:00 >> 10:41
5

Mandić najavio

Nastavak Svesrpskog sabora bi mogao biti 12. jula u Crnoj Gori

Predsjednik Skupštine Crne Gore Andrija Mandić rekao je da bi nastavak Svesrpskog sabora mogao da bude 12. jula, na Petrovdan, na sjeveru ili primorju Crne Gore.

Mandić je rekao da je javno pozvao rukovodstvo Srbije i Republike Srpske da dođu i da bi želio da pošalju poruku zajedništva.

“Volio bih da dođu za Petrovdan, ako ne mogu, onda neki drugi datum“, dodao je Mandić.

On je istakao da Srbiji nije lako bilo kad je Crna Gora priznala nezavisnost Kosova, napomenuvši da je “svaka odluka u UN, koja je bila antisrpska, podržana iz Crne Gore”.

“Preko svega toga su prešli. Ovo je sada pozitivna poruka, ne samo nas iz koalicije `Za budućnost Crne Gore`, nego većinske Crne Gore, iskazana kroz parlament, Srbiji i Republici Srpskoj”, rekao je Mandić za TV Prva.

On smatra da će uskoro doći do rekonstrukcije Vlade Crne Gore, jer je to jedna neophodna procedura.

“Želio bih da rekonstrukcija bude i sutra kako bi kroz nju dobili novu dinamiku u radu”, ocijenio je Mandić i dodao da za sada ne može govoriti o imenima.

Пратите нас на

Коментари5

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније