Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

A.M.

01. 07. 2024. 18:08 >> 18:08
5

vasilije čarapić

"DPS performans dogovorio sa Abazovićem i poslanicima bliskim Milatoviću"

Poslanik PES-a Vasilije Čarapić kazao je da je današnji performans DPS-a je u cjelosti dogovoren sa Dritanom Abazovićem ali i poslanicima bliskim predjsedniku države. Danas je poslanički klub DPS-a blokirao održavanje premijerskog sata, u znak protesta zbog, kako kažu, nepoštovanja parlamenta od strane premijera Milojka Spajića.

"Dokaz za to je izjava Dritana Abazovića od subote, kada je rekao da "Spajić u ponedeljak treba da dobije adekvatan odgovor opozicije" kao i "da u ponedeljak može da se desi da premijerski sat ne bude baš onaj premijerski sat koji smo navikli da imamo". I baš kao što je Abazović najavio, poslanici DPS-a su danas, u ponedjeljak, stajanjem ispred govornice spriječili Spajića da odgovori na pitanja poslanika i time doista priredili da nemamo "onaj premijerski sat koji smo navikli da imamo". Ono što je u svemu ovome razočaravajuće je i da je poslanica Jevrosima Pejović u toku proceduralnog izlaganja čitala spreman govor, što dokazuje da je i ona dio ove nove koalicije unutar opozicije (koja se temelji na prevari birača), a čiji je isključivi cilj izazivanje štete", istakao je Čarapić.

Kaže da je, da bi zamaskirao ovo ipak očigledno koordinisano djelovanje, Dritan Abazović jbrže bolje dao bizarnu izjavu za medije da je Spajić pobjegao sa premijerskog sata uz pomoć DPS-a, što je pokušaj manipulacije koji bi, da nije smiješan, bio žalostan.

"Zajedljivost zbog dobrih rezultata očigledno spaja ono za šta se vjerovalo da je nespojivo i potvrđuje onu staru izreku da se u Crnoj Gori jedino uspjeh ne prašta", zaključio je Čarapić.

Пратите нас на

Коментари5

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније