Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

M.M.Lj.

03. 07. 2024. 15:46 >> 15:46

Mikijelj sa predstavnicima PES-a

"Izabrati ljude koji zaslužuju da vode Budvu"

Predstavnici izborne liste "Za budućnost Budve - Budva otvoreni grad " pozvali su sve političke aktere i poštujući izbornu volju građana Budve zajedno izaberu ljude koji zaslužuju da preuzmu odgovornost za upravljanje gradom u naredne četiri godine.

Oni su se sastali sa izvršnim direktorom Pokreta Evropa sad, Vladom Bojovićem, generalnim sekretarom tog pokreta, Borisom Pejovićem i predsjednicom IO Budva Nađom Laković.

“Nosilac pobjedničke izborne liste, Mladen Mikijelj, sa kolegama iz DNPa, SNPa i PZPa intenzivno radi na formiranju vlasti u Budvi, tako su danas nastavljeni razgovori sa kolegama iz političkih organizacija sa kojima zajedno čine vlast na državnom nivou”, saopšteno je iz te koalicije. 

Zajednički cilj je,  kako se navodi, da se u Budvi konačno uspostavi politička stabilnost koja će omogućiti razvoj Budve i stvaranje boljeg ambijenta za život svih njenih građana.

“Pozivamo sve političke aktere da shvate važnost trenutka u kom se nalazimo, pokažu odgovornost prema građanima Budve i poštujući njihovu izbornu volju izaberemo ljude koji zaslužuju da preuzmu odgovornost za upravljanje gradom u naredne četiri godine”, poručili su iz “Za budućnost Budve - Budva otvoreni grad”.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније