Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

M.M.Lj. [ Beta ]

01. 07. 2024. 12:00 >> 12:00

OSUĐENICI NA SMRT

Iz zatvora u Pakistanu pobjeglo 18 zatvorenika

Iz zatvora na Himalajima u regionu Kašmir u Pakistanu pobjeglo je 18 zatvorenika od kojih su neki osuđeni na smrtnu kaznu, saopštile su danas tamošnje vlasti.

Prema riječima zvaničnika, jedan od bjegunaca imao je pištolj kojim je savladao čuvara i oteo mu ključeve od zatvorskih ćelija.

Šef lokalne policije Riaz Mugal (Riaz Mughal) izjavio je da je jedan od zatvorenika poginuo dan ranije kada je pokušao da pobjegne iz zatvora Ravalakot (Rawalakot).

Mugal je rekao da je pokrenuta velika potraga za svima koji su pobjegli, da je šef zatvora suspendovan i da je nekoliko zvaničnika privedeno na sasušanje.

Šestorica odbjeglih zatvorenika osuđeni su na smrt, a još trojica su služili doživotne kazne.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније